Mijn favorieten

Communicatie: Mennes komt bij u thuis!Een huis (ver)kopen houdt je dag en nacht bezig. Mennes voor Wonen helpt u - juist in deze tijd. Goede communicatie is hierbij ontzettend belangrijk. Als klant wilt u immers constant op de hoogte gehouden worden over de (ver)koop. Omdat het Internet steeds belangrijker is geworden, zijn wij digitaal gegaan. Daarom komen we altijd bij u langs! 

 
 

Huis verkopen? Wij komen naar u toe!


Mennes voor Wonen heeft de verkoopstrategie aangepast aan uw wensen: wij komen altijd naar u toe. Wilt u weten wat uw huis waard is? In een vrijblijvend gesprek vertellen wij wat we voor u kunnen doen. Ook nemen we uw huis uitgebreid op en geven we u inzicht in de woningmarkt in uw omgeving. Na deze gesprekken weet u welke voordelen het biedt om met Mennes voor Wonen uw huis te verkopen. Daarna kunt u beslissen om met ons verder te gaan. 
 
 

Informatie volledig online


Jaren geleden liep je bij de makelaar het kantoor binnen voor fotopresentatievelletjes van te koop staande woningen. Die functie is voor 95% overgenomen door www.funda.nl en de website van de makelaar: www.mennes.nl. Zo is oriënteren op ieder gewenst tijdstip mogelijk. Veel foto's en uitgebreide tekst met plattegronden staan op de site. Dat is ideaal voor deze eerste fase in het zoekproces.

 


Het digitale dossier 


 Ons digitale dossier is ontzettend uitgebreid, omdat alle telefoonnotities geregistreerd worden. Dit systeem levert op dat het digitale dossier veel uitgebreider is dan vroeger het geval was. Op die manier kunnen we alle klanten goed, duidelijk en snel te woord staan.


 
Marion Mennes  

Het Intranet


Op het Intranet heeft u 24/7 de mogelijkheid om terug te zien wat er tot nu toe aan de verkoop is gedaan. Wanneer er bijvoorbeeld een bezichtiging is geweest, dan laten we u via het Intranet weten hoe de bezichtiging gegaan is en wat de reacties waren van de kijkers. In plaats van een snel telefoontje, kunt u rustig de resultaten bekijken via het Intranet wanneer u dit zelf wilt. Als er nieuwe dingen op uw Intranet staan, dan krijgt u hier een e-mail over. U weet dus meteen wanneer er iets nieuws geplaatst is. Alles wordt vastgelegd en blijft vastgelegd, dus mocht u later de reacties nog eens willen bekijken, dan kan dat zonder enige moeite! Het Intranet is er dus om alles vast te leggen over de verkoop van uw woning.

 

Foutloos op Funda


Een andere functie van het Intranet is dat woningen foutloos op Funda gezet kunnen worden. Mennes voor Wonen reikt de klanten via het Intranet foto’s, teksten en kenmerken aan van hun woning. Zo kan de verkoper controleren of de gegevens kloppen en of er nog gegevens toegevoegd of weggelaten moeten worden. Is alles goedgekeurd? Dan wordt de woning gepubliceerd op Funda. Makelaar en klant werken op deze manier samen op het huis foutloos op Funda te zetten.  

 


Uitgebreide brochure 


 Wij maken een uitgebreide brochure van uw woning (inclusief bouwkundig rapport) en stellen die online beschikbaar voor belangstellenden. Als de bezichtiging plaatsvindt, zijn geïnteresseerden dus al helemaal op de hoogte, ook van de technische staat van het huis. Zo kan de makelaar zinvol en efficiënt ondersteunen tijdens de rondgang in uw woning.  
Jonnie Mennes  
 

Bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur! 


Voor iedereen zijn wij op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar! Zo kunnen geïnteresseerden voor uw woning ons voor en na werktijd goed bereiken. Wij maken daarbij geen gebruik van call-centers, u wordt altijd te woord gestaan door Lilian, Jonnie of Marion.  

 

Dossiervorming voor duidelijkheid en zekerheid  


Met ons telefoniesysteem hebben we de mogelijkheid veel vast te leggen van de gesprekken die wij voeren met klanten, collega’s en potentiële kopers. Zo is Mennes voor Wonen in staat om de klant achteraf gedetailleerd te vertellen over gesprekken met belangstellenden. Dat is immers vast gelegd. Alle gegevens en vorderingen worden dus bewaard in een elektronisch dossier, die te allen tijde terug te kijken is. Ook zijn alle werknemers van Mennes voor Wonen op deze manier goed in staat u te helpen wanneer u belt. Iedereen is immers goed op de hoogte. Dit is een stukje communicatie naar de klant toe. 

 

Het uitwisselingssysteem


Aanbod en vraag treffen elkaar bij de makelaar. Mennes voor Wonen maakt gebruik van een uitwisselingssysteem. Met dit systeem weet u als zoeker zo snel mogelijk of er een huis beschikbaar is dat aan zijn of haar wensen voldoet. Mocht u uw woning willen verkopen, dan is het voor u belangrijk dat een woning sneller verkocht wordt wanneer veel zoekende opdrachtgevers van alle makelaars deze woning aangeboden krijgen. Wilt u meer informatie over het uitwisselingssysteem? Klik dan hier.

 

De Mennes voor Wonen App 


Wij hebben nu de Mennes voor Wonen app voor Apple en Android toestellen. Met deze applicatie kunt u snel het woningaanbod bekijken, met mooie en scherpe foto's. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen op komst en daarom houden we de Mennes applicatie up-to-date! Wilt u de Mennes voor Wonen app downloaden? Klik dan op de Apple Store en Google Play logo's!  

Volgende pagina: M2 Zekerheid 


Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!