Mijn favorieten

Gerichte aankoop van een woning - hoe werkt dat?


Een makelaar inschakelen kost geld, maar bespaart ook geld. Als je zelf het huis van je dromen al hebt gevonden kan de makelaar van Mennes voor Wonen veel goedkoper ondersteunen.


Veel mensen bezoeken www.funda.nl om huizen te kijken. Op Funda worden meer dan 6 miljoen pagina's per dag bekeken! Als u ook op zoek bent naar een woning en u plotseling een prachtig huis vindt, dan kunt u kiezen voor een gerichte aankoopmakelaar. Eén van onze makelaars gaat dan met u mee om dat ene huis te bezichtigen. U krijgt advies over de technische staat van het huis en de prijs.

Wij laten u zien hoe de woning past bij de verkoopprijzen in de directe omgeving. Deze gegevens (van alle NVM makelaars) hebben wij in ons archief staan, die terugloopt tot 1974. De laatste jaren zelfs met foto's, zoals de huizen op Funda stonden! Die informatie is zinvol, want dan is goed te zien of de vraagprijs reëel is.

De makelaar van Mennes voor Wonen is natuurlijk goedkoper als er minder werk voor u hoeft te gebeuren. Zo is een gerichte aankoop goedkoper dan wanneer de makelaar het hele proces met u doorloopt.  In een aankoopgesprek vertellen wij u graag meer hierover. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met ons kantoor voor meer informatie. 
 


Volgende pagina: Geld in Huis Hypotheken