Mijn favorieten

Wij gaan voor het optimale resultaat!


Mennes voor Wonen hanteert drie uitgangspunten: communicatie, zekerheid en resultaat. Goede communicatie met behulp van onder andere het intranet, de dossiervorming en onze lange telefonische bereikbaarheid. Zekerheid door het bouwkundig rapport, de Verborgen Gebreken Garantie en de rechtsbijstandverzekering. En deze twee uitgangspunten leiden tot het volgende: resultaat!


 

Kleine portefeuille, veel aandacht en een goede verkoop


Op Funda kunt u zien hoeveel huizen er bij een makelaardij in de verkoop staan en hoeveel huizen er in de afgelopen 360 dagen zijn verkocht. Veel makelaars hebben een hele grote portefeuille, maar het aantal huizen dat ze hebben verkocht is veel minder. Bij Mennes voor Wonen is dit niet het geval. Mennes voor Wonen heeft een kleine portefeuille, maar het aantal woningen dat wij de afgelopen 360 dagen hebben verkocht is veel hoger.
 


Maar waarom zou u dan uw woning bij Mennes voor Wonen in de verkoop zetten? Doordat wij relatief weinig huizen in de verkoop hebben staan, hoeven we onze aandacht over weinig huizen te verdelen. Hierdoor kunnen we veel voor u betekenen. Een makelaar met een grote portefeuille moet zijn aandacht verdelen over veel klanten, waardoor niet het maximale uit de verkoop van uw woning kan worden gehaald. Een kleine portefeuille en hierdoor veel aandacht per woning is dus de perfecte formule voor veel verkochte woningen.

 

Binnen twee weken verkocht, en dat boven de vraagprijs! 

Jonnie Mennes kent de markt goed en voert een strategie die past bij deze tijd. Hij ziet de crisis als een kans en weet de klant onderbouwd te adviseren over een aanpak. Daarbij is hij zeer open en communiceert hij bijzonder prettig. Je hebt echt het gevoel samen te werken. Mennes voor Wonen is te allen tijde goed bereikbaar en informeert tijdig.

Mijn huis is binnen twee weken verkocht, boven de vraagprijs! Dit allemaal dankzij een goede strategie en advies op maat. Het was een bijzonder plezierig traject!

Mw. S. te Assen


 

Boven de vraagprijs 


Het maximale uit de verkoop halen betekent voor Mennes voor Wonen onder meer boven de vraagprijs verkopen. En zijn wij daarin succesvol? Ja, zeker! Op het moment verkopen wij veel woningen boven de vraagprijs. In deze gevallen verschilde de meerprijs van €500 tot meer dan €100.000. Meer over onze verkoopmethode leest u hier.

 

Contact


Bel ons op 050 - 527 20 20 of neem contact op.