Mijn favorieten

De Mennes Methode

 


In de spannendste fase van uw leven...


Een huis kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Spannend, in elke betekenis van het woord! Emotionele en zakelijke overwegingen lopen door elkaar heen. Elke beslissing kan grote gevolgen hebben. Toch moet u beslissingen nemen. Mennes voor Wonen helpt daarbij.
 


... verdient u de best mogelijke begeleiding:


Mennes informeert, onderzoekt, adviseert, waarschuwt en regelt. Alles vanuit een oprechte betrokkenheid met de opdrachtgever. Als u dat wilt, regelen wij alles voor u. U heeft dan nergens omkijken naar. Maar we doen niets buiten u om. De begeleiding is erop gericht dat u de keuzes maakt waar u over 10 jaar nog steeds tevreden over bent. Daarom hanteren we een unieke werkwijze.

 

De MennesMethode


Onze werkwijze is het resultaat van de nieuwe inzichten en nieuwe communicatietechnologie, in combinatie met meer dan 20 jaar ervaring in het vervullen van woonwensen. De MennesMethode berust op drie peilers: communicatie, zekerheid en resultaat. Dit zijn uitgangspunten waar u als klant altijd op kunt rekenen. Meer informatie vindt u hieronder: 


 

Juist nu!


De woningmarkt is in de afgelopen 20 jaar drastisch veranderd. Kijk maar naar de huizenprijzen, hypotheekvormen en de digitalisering. Mennes heeft juist in deze periode een sterke positie opgebouwd in Groningen en omstreken. Telkens wisten we ons aan de nieuwe omstandigheden aan te passen. Vaak liepen we zelfs voorop in de ontwikkelingen. Daarom durven we nu te stellen: geen enkele makelaar geeft u zoveel zekerheid bij verkoop of aankoop als Mennes voor Wonen.

Volgende pagina: M1: Communicatie