Mijn favorieten

Huis kopen in Groningen


U wilt een huis kopen in Groningen. Dan is het tegenwoordig heel gemakkelijk om zelf op het internet op zoek te gaan naar uw droomhuis. Op websites zoals Funda kunt u eindeloos zoeken naar huizen in het hele land. Maar als u dan eindelijk een leuke woning vindt, hoe gaat het dan verder? Mennes voor Wonen, een expert met kennis en ervaring betreft het kopen van een huis in Groningen, kan u hierbij helpen!

 

Een huis kopen: een hele beslissing!


Een paar schoenen koopt u op een zaterdagmiddag, maar het kopen van een huis is een hele andere zaak. Het is een belangrijke beslissing in uw leven. Een beslissing die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven nemen. Het is dus van groot belang om hier goed over na te denken en er zeker van te zijn dat u de keuze voor het kopen van een huis op een goed voorbereide en onderbouwde manier maakt. Het is mogelijk hierbij hulp in te roepen van een expert, die met kennis en ervaring op dit gebied voorkomt dat u een kat in de zak koopt. Mennes voor Wonen is zo'n expert die u graag ondersteunt bij de koop van een huis.
 

Uw wensen staan altijd voorop

 


U gaat een huis kopen. Het is daarom belangrijk dat uw wensen centraal staan. Mennes voor Wonen gaat dan ook altijd uit van wat u wilt. Op basis daarvan adviseren wij u over het maken van een verstandige keuze. We kijken daarbij niet alleen wat een geschikte woning voor u is, maar wij helpen u ook om die tegen een redelijke prijs te kopen. Daarbij zorgen wij ook voor een aantal aanvullende zekerheden, om vervelende verrassingen na de koop uit te sluiten. Als u wilt kunnen we ook zorgen voor advies over welke hypotheek het best bij u past.
 

 

Wat is uw huis in de toekomst waard?


Een belangrijke reden om een ervaren makelaar uit de buurt mee te nemen, is dat hij de omgeving goed kent en kan inschatten of u op den duur het geld dat u in de woning steekt weer terug kan verdienen. De meeste mensen kopen een huis immers niet voor hun hele leven. Is het huis dat u wilt kopen een courante woning? Dat wil zeggen: kunt u het te zijner tijd ook weer gemakkelijk verkopen? Bent u van plan het huis te gaan verbouwen? Wordt het huis daardoor niet te duur voor de plek waarop het staat? Soms is het verstandiger om een huis in die situatie niet te kopen. Mennes voor Wonen kan dat goed inschatten en zal u daarover op een reële manier adviseren.

 

Verkoop gaat voor aankoop


Mennes voor Wonen kan u te allen tijde bijstaan bij de koop van een huis, behalve als het om een woning gaat die bij ons eigen kantoor te koop staat. Mennes voor Wonen kan nooit de belangen van koper en verkoper tegelijk behartigen. Mennes voor Wonen is een NVM makelaardij. Bij de NVM geldt: de verkoopopdracht gaat vóór de aankoopopdracht. Wilt u een woning uit ons eigen bestand bekijken of kopen, dan kunt u dus het best een andere makelaar in de arm nemen. Neemt u daarover gerust even contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren, zodat u vanaf de eerste bezichtiging goed wordt bijgestaan. U kunt ook zonder makelaar verder gaan, maar als het kopen van huizen niet uw dagelijks werk is, raden wij dat af.
 

Kennis van de omgeving 

Wij waren geïnteresseerd in een huis dat bij Mennes voor Wonen te koop stond. Het viel ons op dat Jonnie Mennes ons erg goed kon informeren over de woning en de omgeving. Het huis staat op een industrieterrein. Bij Mennes voor Wonen wisten zij ons te vertellen dat de bestemming van het terrein op lange termijn zal veranderen en er komen dan meer particuliere woningen. 

Dat maakte het voor ons extra aantrekkelijk om de woning te kopen. Het gaf niet de doorslag, maar we namen het wel mee in onze beslissing. Het is erg prettig als een makelaar de omgeving zo goed kent dat hij je dat soort informatie kan geven. 

Mw. T. uit Groningen

 

Huis kopen in Groningen via Mennes voor Wonen?

 

Wij helpen u graag! Onze collega Marjon van der Meer is gespecialiseerd in het begeleiden van onze aankoopklanten, zij staat de hele dag ze klaar voor woningzoekers. Schakel Marjon in door te bellen met 050 - 527 20 20 of neem contact op.