Mijn favorieten

Hypotheek Groningen


Een hypotheek is voor veel mensen noodzakelijk als een nieuwe woning wordt gekocht. En het is een proces dat, dankzij een ervaren adviseur die de juiste vragen stelt en u het werk uit handen neemt, vaak gemakkelijker is dan het op het eerste gezicht lijkt. Een hele geruststelling toch? Daarom helpen wij u graag verder met het financieren van uw nieuwe woningen, het afsluiten van de hypotheek en waar nodig het verzorgen van een verzekering.


 

Onafhankelijk financieel advies voor hypotheken en verzekeringen


Wij zijn onafhankelijk financieel adviseurs en werken voor het beste advies samen met onze partner Huis & Hypotheek. Wij vergelijken hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle hypotheekaanbieders. Ook helpen wij u een passende verzekering te vinden en brengen we op ieder gewenst moment uw totale financiële situatie in kaart. Onze adviseurs denken met u mee. Zo kijken we samen of u goed voorbereid bent op de toekomst, of uw vaste lasten verantwoord zijn én of u eventueel kunt besparen op uw maandlasten.

 

Verzekering afsluiten


Voordelig en toch veilig en verzekerd zijn? Onze partner Huis & Hypotheek bepaalt samen met u welke verzekeringen u nodig hebt. Wij zoeken naar gunstige voorwaarden en tarieven om tot een compleet pakket te komen. Daarbij stemmen wij de verzekeringen af op uw dagelijks leven én op elkaar. Zo bent u niet onder- of oververzekerd. Naast woonverzekeringen biedt Huis & Hypotheek ook andere verzekeringen zoals een auto-, reis- of ongevallenverzekering.

 


 

Goed financieel advies


Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld. Een goede financieel adviseur kan u helpen de juiste keuzes te maken. Wij helpen u graag met alle financiële beslissingen rondom huis & hypotheek, verzekeringen, sparen,
beleggen, ondernemen, pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Wij zijn 100% onafhankelijk en richten ons volledig op uw belangen en persoonlijke situatie.

 

Meer weten over hypotheken en/of verzekeringen?


Wij helpen u graag! Bel ons op 050 - 527 20 20 of neem contact op.