Mijn favorieten

Makelaar in Groningen


Mennes voor Wonen is een NVM makelaarskantoor in Groningen waar de persoonlijke belangstelling voor de opdrachtgevers centraal staat. Wij komen als enige makelaar in Groningen voor alles bij u thuis! Of u een makelaar zoekt voor taxeren, verkopen of voor het kopen van een huis in Groningen, wij staan graag voor u klaar! 


Mennes voor Wonen heeft een unieke werkwijze in de makelaardij waarmee wij ons onderscheiden van andere makelaars in Groningen en omstreken. U vindt de persoonlijke betrokkenheid van uw makelaar vast heel belangrijk. Dat vinden wij ook! Daarom is dit één van onze 10 sterke punten.

 

Juist Nu Mennes voor Wonen


De afgelopen 20 jaar is de woningmarkt drastisch veranderd, vooral als we kijken naar de woningprijzen, hypotheekvormen en de digitalisering. Mennes voor Wonen heeft juist in deze periode een sterke positie opgebouwd als makelaar in Groningen en omstreken. Wij wisten ons continu aan te passen aan nieuwe omstandigheden en ontwikkelingen. Daarom durven wij nu te stellen: geen enkele makelaar geeft u zoveel zekerheid bij verkoop of aankoop als Mennes voor Wonen!

 

Veel woningen boven de vraagprijs verkocht! 


Is uw makelaar succesvol? Mennes voor Wonen heeft de afgelopen periode veel woningen voor of boven de vraagprijs verkocht! In deze gevallen verschilde de meerprijs van €500,- tot meer dan €100.000. Wilt u meer weten over onze goed werkende verkoopmethode

 

 

M3: de MennesMethode 

 

Mennes voor Wonen staat voor M3: communicatiezekerheid en resultaat. Dit zijn uitgangspunten waar u als klant altijd op kan rekenen.
 

                                               

 

Bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur!


Voor iedereen zijn wij op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar! Geïnteresseerden voor uw woning kunnen ons zo al voor werktijd of ’s avonds na het eten nog bereiken. Wij maken daarbij geen gebruik van call-centers, u wordt altijd te woord gestaan door Marissa, Jonnie of Marion. Wanneer het druk is, springen Trudy Hovenga of Marjon van der Meer van Wichers Van der Schaaf Makelaars bij. Met ons telefoniesysteem hebben we de mogelijkheid om veel vast te leggen, waardoor we in staat zijn u altijd snel en duidelijk te woord te staan!

 

Marion en Marissa zijn uw eerste aanspreekpunt bij Mennes voor Wonen 
Indien u met ons belt, zult u veelal contact krijgen met Marion Mennes en Marissa van Bergen. Zij staan u graag te woord! Met hun ervaring en interesse in het makelaarsvak zijn zij de schakel tussen u en de makelaar. Verder plannen ze onder andere afspraken in en onderhouden ze het contact met onze leveranciers. Dus heeft u vragen over de aankoop of verkoop van een woning? Dan kunt u altijd bij hen terecht!

 

Wij komen bij u thuis!


Als vooruitstrevende makelaar maken wij niet meer gebruik van een kantoorpand. Door de digitalisering is de functie van een kantoorpand steeds verder afgenomen, terwijl de vraag om echte persoonlijke en betrokken dienstverlening juist toeneemt. Daarom is Mennes voor Wonen digitaal gegaan en komen wij bovendien altijd bij u thuis!

 

Persoonlijk: omdat een huis (ver)kopen u dag en nacht bezighoudt!


De persoonlijke dienstverlening staat bij Mennes centraal! Met Jonnie Mennes, Marion Mennes en Marissa van Bergen zijn wij in staat om de lijnen kort te houden en goed op de hoogte te blijven van wat er speelt bij onze opdrachtgevers. En wij weten het: ‘Een huis (ver)kopen houdt u dag en nacht bezig’! Daarom kunt u ons op elk gewenst moment bereiken.

 


Het team


Als koper of verkoper van een huis wordt u begeleid door Jonnie Mennes, makelaar in Groningen. Hij is uw aanspreekpunt bij de belangrijke beslissing om te kopen of te verkopen. Ook op kantoor zijn al uw zaken in goede handen. Marion Mennes en Marissa van Bergen zijn het eerste aanspreekpunt voor het maken van afspraken, het bespreken van uw wensen en het verstrekken van informatie over woningen. Daarnaast springen onze collega's Trudy Hovenga of Marjon van der Meer van Wichers Van der Schaaf bij wanneer het druk is. Meer informatie over ons team vindt u hier

 

Volgende pagina: Een huis taxeren