Mijn favorieten

Makelaar in Groningen


Mennes voor Wonen is een NVM makelaarskantoor in Groningen waar de persoonlijke belangstelling voor de opdrachtgevers centraal staat. Wij komen als enige makelaar in Groningen voor alles bij u thuis! Of u een makelaar zoekt voor taxeren, verkopen of voor het kopen van een huis in Groningen, wij staan graag voor u klaar!

 

Unieke werkwijze: de Mennes Methode

 

Mennes voor Wonen heeft een unieke werkwijze in de makelaardij waarmee wij ons onderscheiden van andere makelaars in Groningen en omstreken, de Mennes Methode genaamd. De bewezen formule van Mennes voor Wonen staat voor M3: communicatiezekerheid en resultaat. Dit zijn onze uitgangspunten waar u als klant altijd op mag rekenen.
 


U vindt de persoonlijke betrokkenheid van uw makelaar vast heel belangrijk. Dat vinden wij ook! Meer over de Mennes Methode leest u hier.


 

Mennes voor Wonen, juist nu


De afgelopen 20 jaar is de woningmarkt drastisch veranderd, vooral als we kijken naar de woningprijzen, hypotheekvormen en de digitalisering. Mennes voor Wonen heeft juist in deze periode een sterke positie opgebouwd als makelaar in Groningen en omstreken. Wij wisten ons continu aan te passen aan nieuwe omstandigheden en ontwikkelingen. Daarom durven wij nu te stellen: geen enkele makelaar geeft u zoveel zekerheid bij verkoop of aankoop als Mennes voor Wonen!
 


 

Succes: veel woningen boven de vraagprijs verkocht


Is uw makelaar succesvol? Mennes voor Wonen heeft de afgelopen periode veel woningen voor of boven de vraagprijs verkocht! De extra gerealiseerde waarde varieerde van minimaal €500,- tot soms zelfs meer dan €100.000,-. Wilt u meer weten over onze goed werkende verkoopmethode

 

 

Bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur


Voor iedereen zijn wij op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar. Geïnteresseerden voor uw woning kunnen ons zo al voor werktijd of ’s avonds na het eten nog bereiken. Wij maken daarbij geen gebruik van call-centers, u wordt altijd te woord gestaan door Jonnie, Marissa of Trudy. En als het druk is springt Marjon van der Meer van onze partner Wichers Van der Schaaf Makelaars bij. Met ons telefoniesysteem hebben we de mogelijkheid om veel vast te leggen, waardoor we in staat zijn u altijd snel en duidelijk te woord te staan.


 

Marissa en Trudy zijn uw eerste aanspreekpunt bij Mennes voor Wonen 


Indien u met ons belt, zult u veelal contact krijgen met Marissa van Bergen en Trudy Hovenga. Zij staan u graag te woord. Met hun ervaring en interesse in het makelaarsvak zijn zij de schakel tussen u en de makelaar. Ook plannen ze afspraken in en onderhouden het contact met onze leveranciers. Dus heeft u vragen over de aankoop of verkoop van een woning? Dan kunt u altijd bij hen terecht.


 

Wij komen bij u thuis!


Als vooruitstrevende makelaar maken wij geen gebruik meer van een kantoorpand. Door de digitalisering is de functie van een kantoorpand steeds verder afgenomen, terwijl de vraag om echte persoonlijke en betrokken dienstverlening juist toeneemt. Daarom is Mennes voor Wonen digitaal gegaan. Dankzij moderne technologie hebben wij altijd (beveiligde) toegang tot uw dossier en kunnen wij bovendien onze dienstverlening goedkoper aanbieden. Wat niet is veranderd? Onze persoonlijke aanpak! Wij komen dus altijd bij u thuis om uw wensen te bespreken. Dit scheelt u veel tijd en moeite.

 

Persoonlijke aandacht: omdat een huis (ver)kopen u dag en nacht bezighoudt


De persoonlijke dienstverlening staat bij Mennes voor Wonen centraal. Met Jonnie Mennes, Marissa van Bergen en Trudy Hovenga zijn wij in staat om de lijnen kort te houden en goed op de hoogte te blijven van wat er speelt bij onze opdrachtgevers. En wij weten het: "Een huis (ver)kopen houdt u dag en nacht bezig". Daarom kunt u ons op elk gewenst moment bereiken.


 

Het team


Als koper of verkoper van een huis wordt u begeleid door Jonnie Mennes, makelaar in Groningen. Hij is uw aanspreekpunt bij de belangrijke beslissing om te kopen of te verkopen. Ook op kantoor zijn al uw zaken in goede handen. Marissa van Bergen en Trudy Hovenga zijn het eerste aanspreekpunt voor het maken van afspraken, het bespreken van uw wensen en het verstrekken van informatie over woningen.
 


Meer informatie over ons team vindt u hier

 

Meer weten over makelaar in Groningen


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 050 - 527 20 20 of laat een bericht achter op onze contactpagina.