Mijn favorieten

Stylingadvies en verkoopklaar maken van uw woning: een paar tips


Het kopen of verkopen van een huis is veel meer dan alleen een zakelijke transactie. Steeds meer mensen willen advies of begeleiding bij het verkoopklaar maken van hun oude huis. Ook willen steeds meer mensen advies of begeleiding bij veranderingen en aanpassingen in het nieuwe huis. Het verkoopklaar maken of interieuradvies zijn diensten die onze woningstyliste José Schildkamp verzorgt. Bij José Schildkamp is het mogelijk om gebruik te maken van de volgende diensten:

 

1. Tips presentatie voor de foto's


Nadat de makelaar de opname van uw woning voltooit heeft, komt José tips geven over hoe het huis met de huidige inrichting zo optimaal mogelijk kan worden gepresenteerd voor de foto’s op het internet. Alle vertrekken van het huis worden samen doorgelopen en José geeft u tips. Deze adviesuren gaan in overleg met uw makelaar.

 

2. Verkoopklaar maken van een leegstaande woning


Afhankelijk van de situatie richt José de belangrijkste ruimtes van uw woning in met leenmeubilair. Dit kan eventueel aangevuld worden met gedeeltelijke achtergelaten inboedel. De woonkamer, keuken, grote ouderslaapkamer en een werkplek of kinderkamer. Vaak zijn voor de overige ruimtes een aantal losse elementen of accessoires al voldoende. José kijkt naar de soort woning en de beoogde kopersdoelgroep bij het kiezen van de meubels. Wanneer er nog meubels staan in de woning zal in overleg bepaald worden welke kunnen blijven staan als onderdeel van de beoogde inrichting. Als er geschilderd moet worden of een nieuwe vloer niet overbodig is, regelt José dat. 

Afhankelijk van de situatie beginnen de kosten voor een dergelijk project vanaf € 2.000,- maar vooraf wordt altijd een offerte door José afgegeven. De tarieven zijn inclusief 2 keer verhuizen, inrichten & stylen en huur van het meubilair voor maximaal 10 maanden. Daarna is er de mogelijkheid om leenmeubilair langer te huren voor een maandprijs.
 

3. Inrichtingsadvies nieuwe woning


Vanzelfsprekend geeft José interieuradvies voor elke woning. Ook voor uw nieuwe woning kan José een ontwerpplan maken of u helpen met praktische problemen die u tegenkomt wanneer u zelf uw woning gaat inrichten. Zo vinden mensen het soms prettig hulp te krijgen bij een goed kleurplan of lichtplan voor de woning. 

Goede en nuttige tips 

Omdat mijn vriendin in Dronten woont en ik daar een baan had gevonden, heb ik mijn woning te koop gezet bij Mennes voor Wonen. Eerst kwam Jonnie Mennes langs om het huis te beoordelen. We namen verschillende mogelijkheden voor de verkoop door en we bekeken met welke vraagprijs we scherp op de markt konden komen.

Via Mennes kwam styliste José Schildkamp ook langs en zij gaf me een aantal goede tips. Nadat de tips van de styliste ten uitvoer waren gebracht werden er foto's gemaakt en kwam het huis op de markt.

Na nog geen twee weken kwam er een goed bod en de potentiële kopers gingen uiteindelijk akkoord met ons tegenbod.

Mijn ervaring met Mennes voor Wonen heb ik als zeer prettig ervaren. Een makelaar die wist wat hij deed en waar hij het over had. Met bovendien een goede styliste met slimme en nuttige tips. Nette en correcte behandeling.

E. te Dronten 

 

Investering stylingadvies José


Een consult bij José kost € 150,- en duurt gemiddeld 1,5 uur. Klik hier voor het portfolio van José.
 

Stylingadvies van José aanvragen?


Dat kan! Bel ons op 050 -527 20 20 of laat een bericht achter op onze contactpagina.