Mijn favorieten

Verkoopklaar maken van een woning: dienstenoverzicht van interieur styliste José Schildkamp


Het kopen of verkopen van een huis is veel meer dan alleen een zakelijke transactie. Steeds meer mensen willen advies of begeleiding bij het verkoopklaar maken van hun oude huis. Ook willen steeds meer mensen advies of begeleiding bij veranderingen en aanpassingen in het nieuwe huis. Het verkoopklaar maken of interieuradvies zijn diensten die José Schildkamp verzorgt. Bij José Schildkamp is het mogelijk om gebruik te maken van de volgende diensten:1. Tips presentatie voor de foto’s


Nadat de makelaar de opname van uw woning voltooit heeft, kom ik tips geven over hoe het huis met de huidige inrichting zo optimaal mogelijk kan worden gepresenteerd voor de foto’s op het internet. We lopen alle vertrekken samen door en ik geef u tips. Deze adviesuren gaan in overleg met uw makelaar.
 


Goede en nuttige tips 


Omdat mijn vriendin in Dronten woont en ik daar een baan had gevonden, heb ik mijn woning te koop gezet bij Mennes voor Wonen. Eerst kwam Jonnie Mennes langs om het huis te beoordelen. We namen verschillende mogelijkheden voor de verkoop door en we bekeken met welke vraagprijs we scherp op de markt konden komen. 

Via Mennes kwam styliste José Schildkamp ook langs en zij gaf me een aantal goede tips. Nadat de tips van de styliste ten uitvoer waren gebruikt,werden er foto's gemaakt en kwam het huis op de markt. 

Na nog geen twee weken kwam er een goed bod en de potentiële kopers gingen uiteindelijk akkoord met ons tegenbod. 

Mijn ervaring met Mennes heb ik als zeer prettig ervaren. Een makelaar die wist wat hij deed en waar hij het over had. Een goede styliste met goede en nuttige tips. Nette en correcte behandeling. 

 
E. te Dronten  
 

2. Verkoopklaar maken van een leegstaande woning


Afhankelijk van de situatie richt ik de belangrijkste ruimtes van uw woning in met leenmeubilair. Dit kan eventueel aangevuld worden met gedeeltelijke achtergelaten inboedel. De woonkamer, keuken, grote ouderslaapkamer en een werkplek of kinderkamer. Vaak zijn voor de overige ruimtes een aantal losse elementen of accessoires al voldoende. Ik kijk naar de soort woning en de beoogde kopersdoelgroep bij het kiezen van de meubels. Wanneer er nog meubels staan in de woning zal in overleg bepaalt worden welke kunnen blijven staan als onderdeel van de beoogde inrichting. Als er geschilderd moet worden of een nieuwe vloer niet overbodig is, regel ik dat. 

Afhankelijk van de situatie liggen de kosten vanaf € 2000,- maar vooraf wordt altijd een offerte afgegeven. De tarieven zijn inclusief 2 maal verhuizen, inrichten & stylen en huur van het meubilair voor maximaal 10 maanden. Daarna is er de mogelijkheid om leenmeubilair langer te huren voor een maandprijs.
 

 

3. Inrichtingsadvies nieuwe woning


Vanzelfsprekend geef ik interieuradvies voor elke woning. Ook voor uw nieuwe woning kan ik een ontwerpplan maken of helpen met praktische problemen die u tegenkomt wanneer u zelf uw woning gaat inrichten. Zo vinden mensen het soms prettig hulp te krijgen bij een goed kleurplan of lichtplan voor de woning. 

 

Kosten

Een consult kost € 150,-  en duurt gemiddeld 1,5 uur.
Klik hier voor het portfolio van José Schildkamp

Volgende pagina: Welke makelaar past bij u?