Mijn favorieten

Tarieven bij de verkoop van uw woning


In principe werkt Mennes voor Wonen met een basiscourtage die lager is dan eerder het geval was. Wat blijft is dat u ons pas betaalt als u daadwerkelijk overdraagt bij de notaris. Veel klanten vinden dat prettig. Maar wij bieden ook andere mogelijkheden aan, deze staan hier beschreven.

 

Meerdere opties voor u als verkopende klant


U krijgt bij Mennes voor Wonen de mogelijkheid om te kiezen wat u wilt investeren in de verkoop van uw woning. Wanneer de makelaar bij u langs komt voor een gesprek, neemt hij onder andere een lijst mee met opties voor een optimale verkoop van uw woning en de kosten daar van. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bouwtechnische keuring door één van onze makelaars, advies van de styliste José Schildkamp of uitstekende foto's van onze (huis)fotograaf Johan. Is dit bij uw woning niet nodig? Dan betaalt u hier ook niet voor! U kunt de investering in de verkoop van uw woning dus zo groot maken als u zelf wilt

 

Optie 1: Courtage op basis van een percentage


U betaalt een percentage van de verkoopprijs van de woning, dit is de makelaarscourtage. Daarnaast betaalt u voor de diensten van derden zoals de bouwkundige keuring, styling en foto's. U kunt op ieder moment stoppen met het gebruiken van onze dienstverlening. U betaalt dan een bedrag per maand dat uw woning bij ons in de verkoop heeft gestaan.
 

 

Optie 2: Uurtarief


U kunt er ook voor kiezen ons op uurbasis in te schakelen. U betaalt dan al onze activiteiten tegen een tarief per uur. U betaalt dus exact voor wat u krijgt. Niet meer en niet minder. Als wij weinig werk voor u hoeven te doen, hebt u dus lage kosten.

 

Optie 3: Gerichte verkoop


Heeft u al een koper voor uw woning gevonden? Gefeliciteerd! Wij helpen u graag met de afhandeling van de verkoop. Dit noemen wij de gerichte verkoop. U heeft al een koper gevonden, dit scheelt natuurlijk in de kosten.

Oprecht geïnteresseerd

Ik had nogal een vooroordeel over makelaars: het zijn gladde jongens die vooral in korte tijd veel geld willen verdienen. Bij Mennes voor Wonen bleek het tegendeel. Een vriendelijke makelaar die oprecht geïnteresseerd is in jou wensen en er vervolgens alles aan doet om deze wensen waar te maken. Bovendien konden we goede afspraken maken over de betaling. Wij zagen af van het no cure, no pay-systeem en betaalden een lagere courtage. Dat scheelde ons veel in de kosten.

Mw. K. te Haren 

 

Uw huis verkopen in Groningen?


Wij denk graag met u mee! Neem contact met ons op via de website of bel 050 - 527 20 20.