Mijn favorieten

10 Sterke Punten van Mennes


Makelaars verlenen per kantoor sterk verschillende diensten. Het is daarom van belang om uw wensen terug te zien in het dienstenpakket van de makelaar. Hier zijn 10 sterke punten van Mennes voor Wonen:
 


Persoonlijke belangstelling - Mennes voor Wonen is een klein NVM makelaarskantoor waar de persoonlijke belangstelling voor de opdrachtgevers centraal staat. Mennes voor Wonen doet niet in huizen, maar wij vinden dat we een probleem oplossen voor mensen: iemand bezit een huis en wil dat verkopen of iemand zoekt een huis en wij gaan zoeken.

 

Problemen na de verkoop helemaal opgelost! 


Nadat wij ons huis hadden verkocht, ontdekte de koper problemen aan de woning, die tot nu dan toe onbekend waren. Wij hadden ons huis verkocht via makelaarskantoor Mennes voor Wonen. Gelukkig laten ze daar standaard een bouwkundig rapport opmaken. Daardoor wisten de kopers dus in welke staat het huis verkeerde toen ze het kochten. Bovendien heeft Jonnie zowel voor de koper als voor ons uitstekend en met veel kennis van zaken bemiddeld in deze zaak.

Al met al leidde dat ertoe dat de kopers van verdere acties afzagen. Dankzij het optreden van Mennes voor Wonen is alles naar tevredenheid van ons en voor zover ik weet ook voor de kopers, afgehandeld. 

 
Anoniem

Gericht op zekerheid - Deze visie zorgt ervoor, dat wij zorgvuldig omgaan met de belangen. Daarom is de werkwijze nadrukkelijk gericht op zekerheid. De zekerheid waarvoor de opdrachtgever een makelaar inschakelt.

 

Bouwkundig rapport - duidelijkheid - Mennes voor Wonen werkt standaard met een bouwkundig rapport. Dat geeft duidelijkheid. Bijna alle huizen waarbij wij betrokken zijn worden door een onafhankelijk keuringsbureau visueel gekeurd. Onze keurmeester is wekelijks in Groningen.

 

Uitgebreide brochure - Met onze uitgebreide (én geprinte!) brochure doen wij meer dan de meeste makelaars in Groningen. De uitgebreide brochure bevat bijvoorbeeld het bouwkundig rapport en vragenlijsten. Voor een bezichtiging sturen wij altijd een uitgebreide brochure naar de kijker. Bovendien kunt u de brochure downloaden op onze website. Bij bezichtigingen is er dan direct volledige duidelijkheid.

 

Verborgen Gebreken Verzekering - Bij de aankoop en verkoop van een woning is een unieke Verborgen Gebreken Verzekering mogelijk. Onvoorziene tegenvallers worden hiermee opgelost!

 

Styliste - Mennes voor Wonen werkt al jaren met styliste José Schildkamp die bijna iedere opdrachtgever verkoopadvies geeft. Dat levert optimale kansen op bij bezichtigingen. Als belangstellenden via Internet zoeken valt de woning extra op.

 

Nazorg - Na de overdracht kan de opdrachtgever bij de makelaar terugkomen als er toch nog problemen zijn. Nazorg is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij zorgen voor rechtsbijstand tot een jaar na de overdracht en, indien gewenst, een bouwkundig rapport.

 

Van 08:00 tot 20:00 uur bereikbaar - Mennes voor Wonen werkt met gekwalificeerd personeel dat 12 uur per dag telefonisch bereikbaar is. Al ons personeel is HBO-geschoold en heeft de makelaarsopleiding afgerond.

 

Behartigen van belangen - Mennes voor Wonen behartigt de belangen van particuliere woningbezitters. Door deze kleinschaligheid kan Mennes voor Wonen voor particulieren met de volle 100% aandacht dienstverlenend werk verrichten.

 

Zorgvuldigheid in procedures - Zorgvuldigheid in procedures zorgt voor gedegen werk. Alle telefoongesprekken worden binnen het kantoor vastgelegd in een register. Dit wordt bewaard voor werklijsten van de medewerkers en op het persoonlijke Intranet van de cliënten. Zo kun je ook later nog eens bij je makelaar terugkomen......


 

Onze 10 sterke punten zelf ontdekken?


Bel ons op 050 - 527 20 20 of laat een bericht achter op onze contactpagina.