Mijn favorieten

Referenties - verhalen van enthousiaste klanten


Verhalen over ervaringen van andere klanten. Ze heten referenties en zijn belangrijk. De mening van klanten kan je als dienstverlener maken en breken.

 

Jonnie vertelt


Ik sta er niet zo bij stil om mijn werk goed te doen. In ons ruim 20 jarig bestaan hebben Marion en ik altijd geprobeerd onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Dat zit in ons bloed. We werken totdat we klaar zijn of we werken totdat het eigenlijk tijd is om te stoppen. Dan is het vaak al later op de avond. 

"Hé Jonnie, hoe gaat het in de handel?!"

Dit is een typische vraag van een collega die anders in ons vak staat als wij. "Ik zit niet in de handel" is mijn vaste antwoord. Ik los namelijk twee problemen op voor mijn klanten: ze hebben een huis en willen dat kwijt óf ze hebben géén huis en willen graag eentje kopen. Mijn visie is dat het in de makelaardij draait om mensen, het is een mensenvak. Natuurlijk moet je verstand hebben van huizen, maar het begrijpen en willen helpen van je klant is minstens zo belangrijk. En daarom is het ook zo'n mooi vak!
 

 

Referenties van onze klanten


Wij houden ons altijd bezig met de mening van onze opdrachtgevers. Wij zijn niet eerder tevreden dan dat onze opdrachtgevers dat zijn. Gelukkig laten onze opdrachtgevers ons altijd weten wat ze van onze ondersteuning vonden. Maar het is zo leuk als iedereen die ervaringen kan lezen!

Ik ben daar niet zo goed in. Ik sta er te weinig bij stil om te vragen iets in te vullen op een website. Op Funda hebben een aantal klanten van ons reacties achtergelaten. Deze reacties zijn hieronder te vinden. Ook op Wie is de Beste Makelaar staan verhalen over Mennes voor Wonen.

Ik zal onze opdrachtgevers meer vragen om ervaringen op te schrijven. Namens de toekomstige verkopers en kopers van woningen alvast bedankt voor jullie verhalen. En ik vind het natuurlijk ook fijn. Als het positief nieuws is natuurlijk.....

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Bel ons op 050 - 527 20 20 of neem contact op.