Mijn favorieten

Referenties - verhalen van mensen die enthousiast zijn

Verhalen over ervaringen van andere klanten. Ze heten referenties en zijn belangrijk. De mening van klanten kan je als dienstverlener maken en breken.


Ik sta er niet zo bij stil om mijn werk goed te doen. In ons ruim 20 jarig bestaan hebben Marion en ik altijd geprobeerd onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Dat zit in ons bloed. We werken totdat we klaar zijn of we werken totdat het eigenlijk tijd is om te stoppen. Dan is het vaak al later op de avond.

"Hé Jonnie, hoe gáát het in de handel?"

Dit is een typische vraag van een collega die anders in ons vak staat als wij. "Ik zit niet in de handel`, is mijn vaste antwoord, `Ik los twee problemen op voor mijn klanten: ze hebben een huis en willen dat kwijt óf ze hebben géén huis en willen graag één kopen.". Het draait in de makelaardij dus om mensen. Het is een mensenvak. Daarom is het ook een leuk vak! (En natuurlijk moet je wel verstand hebben van huizen).

 

Referenties


Wij houden ons altijd bezig met de mening van onze opdrachtgevers. Wij zijn niet eerder tevreden dan dat onze opdrachtgevers dat zijn. Gelukkig laten onze opdrachtgevers ons altijd weten wat ze van onze ondersteuning vonden. Maar het is zo leuk als iedereen die ervaringen kan lezen! 


Ik ben daar niet zo goed in. Ik sta er te weinig bij stil om te vragen iets in te vullen op een website. Op Funda hebben een aantal klanten van ons reacties achtergelaten. Deze reacties zijn hieronder te vinden. Ook op www.wieisdebestemakelaar.nl staan verhalen over Mennes voor Wonen.

Ik zal onze opdrachtgevers meer vragen om ervaringen op te schrijven. Namens de toekomstige verkopers en kopers van woningen alvast bedankt voor jullie verhalen. En ik vind het natuurlijk ook fijn. Als het positief nieuws is natuurlijk.....

 

Referenties op Funda