Mijn favorieten

Tarieven


In principe werkt Mennes voor Wonen op basis van ‘no cure, no pay’. Dat betekent dat u ons pas betaalt als u daadwerkelijk via ons een huis koopt. Veel klanten vinden dat prettig, maar er zijn ook klanten die liever kiezen voor een ander systeem. Dat kan ook bij ons. Hieronder staan de verschillende opties bij Mennes voor Wonen:

 

Optie 1: 'no cure, no pay'


Kiest u als klant voor het 'no cure, no pay-systeem', dan betaalt u ons pas bij de overdracht van uw nieuwe huis bij de notaris. U betaalt dan een percentage van de aankoopprijs van het huis (de ‘makelaarscourtage’). Koopt u uiteindelijk geen huis via ons of wilt u het zoekproces na een tijdje stoppen, dan kost ons werk u niets. U moet dan alleen eventuele kosten betalen die anderen ons in rekening hebben gebracht. U heeft dus op elk moment in het zoekproces de keuze om te stoppen, zonder dat u dat iets kost.

 

Optie 2: leuk huis gezien? Doe een gerichte aankoop!


Wanneer u zelf al een aantal huizen heeft bekeken en u nu een écht leuk huis heeft gezien, kunt u kiezen voor de gerichte aankoop. Het voortraject van het kopen van een huis heeft u zelf al gedaan, maar nu er onderhandeld moet worden, heeft u de hulp van een makelaar nodig. Hier helpt Mennes voor Wonen u graag bij. Het inschakelen van een makelaar voor een gerichte aankoop is goedkoper dan het inschakelen van een makelaar voor het hele zoektraject.
 


 

Optie 3: uurtarief


U kunt er ook voor kiezen ons op uurbasis in te schakelen. U betaalt dan al onze activiteiten tegen een tarief per uur. U maakt zo geen gebruik van het 'no cure, no pay-systeem', maar betaalt dus exact voor wat u krijgt. Niet meer en niet minder. Als wij weinig werk voor u hoeven te doen, heeft u dus lage kosten.

 

Meer weten over onze tarieven?


Neem contact met ons op via de website of bel naar 050 - 527 20 20.