Mijn favorieten

Filosofie van Mennes voor Wonen

Een huis (ver)kopen is pure emotie. Iedereen heeft binding met het eigen huis, welke dat ook is. Als u uw woning verlaat, is dat een beetje afscheid nemen van de plek waarvan alleen nog herinneringen overblijven.  


Gelukkig is dit gemakkelijker als u weet waar u naar toe gaat. Met de voordelen van de nieuwe woonplek kunt u zich verheugen op "het nieuwe leven" in de nieuwe situatie.

Mennes voor Wonen helpt bij dit proces. Omdat we wéten dat het zo werkt, zijn we uw maatje bij het (ver)kopen van uw woning.


Tevreden


De familie Nieman woonde aan de Van Starkenborghstraat en wilde het huis verkopen met Mennes voor Wonen. Ze hadden gekozen voor een nieuwbouwappartement en schreven via een e-mail het volgende: 

 We wensen jullie veel succes met de Mennes Methode. Een nieuwe lente, een nieuw geluide. Deze ervaring hebben wij ook na de geslaagde verkoop van ons oude huis. We waren ook al erg tevreden met jullie verkoopmethode.


 
J. & T. Nieman, te Groningen
 
 

 

Zekerheid en veiligheid


De overstap kunt u op de fijnste manier maken als er geen "gedoe" komt met de (ver)koper (of: de andere partij) van uw huis. Daarom vinden wij het belangrijk dat er duidelijkheid komt tussen de partijen.

Als de makelaar vooraf veel vastlegt, schept dat achteraf duidelijkheid. Wij leggen meer vast dan de meeste makelaars doen. Meestal is dat werk voor niets. Soms blijkt dat het vele vaststellen erg belangrijk is en dan komt onze methode erg goed van pas. 

Als de ene partij de andere aanspreekt op zijn verantwoordelijkheid is het essentieel dat veel is vastgelegd. Mennes voor Wonen heeft tot één jaar na de overdracht bij de notaris voor alle opdrachtgevers rechtsbijstand geregeld. Voor als het tóch nodig is om de andere partij aan te spreken. En dan moet wel alles op papier staan om een goede kans te maken. Omdat wij zo veel op papier zetten maken we daarom een goede kans. 

Omdat een huis (ver)kopen u dag en nacht bezig houdt...


Volgende pagina: Social Media