Mijn favorieten

Onze medewerkers

Mennes voor Wonen

Jonnie Mennes
Jonnie Mennes
NVM Makelaar - Eigenaar
Samen met mijn partner Marion ben ik in 1992 een eigen makelaarskantoor gestart in Groningen Zuid. Met enthousiasme en kennis ondersteun ik u graag bij de verkoop van uw woning.
Ook als u een woning wilt zoeken, kan ik uw belangen behartigen. Want ik weet als geen ander: een huis (ver)kopen houdt u dag en nacht bezig…
Speciale aandacht heb ik voor u als u twijfelt en niet precies weet wat u wilt. Een gesprek over de mogelijkheden die bij uw wensen passen is vrijblijvend. Het kost u alleen een glas water!
Marion Mennes-Schumacher
Marion Mennes-Schumacher
Binnendienst medewerker - Eigenaar
Ruim twintig jaar geleden heb ik samen met echtgenoot Jonnie Mennes destijds het kleinste makelaarskantoor van Groningen opgericht. Tijdens de eerste jaren van ons bedrijf heb ik succesvol de opleiding voor makelaar afgerond. Naast ervaring in de aan- en verkoopbegeleiding ben ik al jaren het aanspreekpunt van Mennes voor Wonen. Ik plan afspraken, onderhoud contacten met leveranciers en ben de schakel tussen u en de makelaar. Mensen omschrijven mij als een mensenmens met emphatisch vermogen en met mijn enthousiasme sta ik u graag te woord.
Lilian Hoiting
Lilian Hoiting
Binnendienstmedewerkster
Door mijn secretariële opleiding en ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed te communiceren en om een goed lopende planning te hebben. Deze werkzaamheden sluiten goed aan op het werk dat een binnendienst medewerker doet. Het geeft mij energie en plezier om mensen tevreden te stellen en een rol te kunnen spelen in deze bijzondere en belangrijke gebeurtenis. Ik heb altijd interesse gehad in de makelaardij en dit zorgt ervoor dat ik u met veel enthousiasme help bij de aan-en verkoop van een woning.
Maikel Mulder
Maikel Mulder
Assistent Makelaar
Geboren en getogen in Oost-Groningen en sinds 2014 wonend in onze mooie stad Groningen. Na het behalen van mijn diploma Bouwkunde ben ik begonnen als technisch tekenaar/werkvoorbereider. Tijdens deze functie heb ik ontdekt waar daadwerkelijk mijn passie ligt. Een ander tevreden stellen en helpen, daar haal ik mijn voldoening uit. Bovendien vind ik het prachtig om te kijken naar architectuur. Daarom heb ik in 2016 mijn Assistent Makelaar (NVM) diploma behaald en ben ik sinds april 2017 Assistent Makelaar.