Mijn favorieten

Onze medewerkers

Mennes voor Wonen

Jonnie Mennes
Jonnie Mennes
NVM makelaar - directeur
Samen met mijn partner Marion ben ik in 1992 een eigen makelaarskantoor gestart in Groningen Zuid. Met enthousiasme en kennis ondersteun ik u graag bij de verkoop van uw woning.
Ook als u een woning wilt zoeken, kan ik uw belangen behartigen. Want ik weet als geen ander: een huis (ver)kopen houdt u dag en nacht bezig…
Speciale aandacht heb ik voor u als u twijfelt en niet precies weet wat u wilt. Een gesprek over de mogelijkheden die bij uw wensen passen is vrijblijvend. Het kost u alleen een glas water!
Marion Mennes-Schumacher
Marion Mennes-Schumacher
Binnendienst medewerker
Ruim twintig jaar geleden heb ik samen met echtgenoot Jonnie Mennes destijds het kleinste makelaarskantoor van Groningen opgericht. Tijdens de eerste jaren van ons bedrijf heb ik succesvol de opleiding voor makelaar afgerond. Naast ervaring in de aan- en verkoopbegeleiding ben ik al jaren het aanspreekpunt van Mennes voor Wonen. Ik plan afspraken, onderhoud contacten met leveranciers en ben de schakel tussen u en de makelaar. Mensen omschrijven mij als een mensenmens met emphatisch vermogen en met mijn enthousiasme sta ik u graag te woord.
Marijke Kuiper
Marijke Kuiper
Binnendienst medewerker
Aangenaam, ik ben Marijke Kuiper en ben sinds maart 2018 werkzaam voor Mennes voor Wonen. Door mijn achtergrond in de zorg en mijn ervaring in de Makelaardij weet ik inmiddels als geen ander hoe bijzonder het kan zijn om een woning te verkopen en/of aan te kopen. Graag begeleid ik u in dit traject en heb ik als doelstelling dat u met een fijn en vertrouwd gevoel op deze grote stap in uw leven terugkijkt.
Marissa van Bergen
Marissa van Bergen
Binnendienst medewerker
Eric van der Schaaf
Eric van der Schaaf
NVM makelaar/taxateur - vennoot
Ik ben van mening dat persoonlijke aandacht voor de opdrachtgevers hoog in het vaandel moet staan. Betrokkenheid en oprechte aandacht voor de wensen en dromen van mijn opdrachtgevers zorgt voor een goede klik. Je weet wat je van elkaar kunt verwachten. Op die manier ben ik in staat om een aankoop- of verkooptraject in goede banen te leiden.
Peter Kremer
Peter Kremer
NVM makelaar/taxateur - vennoot
Werken met huizen in en om de stad waar je je hele leven hebt gewoond is prachtig. Maar echt voldoening geeft het als U als klant tevreden bent met de verleende dienst. Persoonlijke betrokkenheid, "recht door zee" en een "doe maar gewoon" mentaliteit zijn voor mij erg belangrijk. Hierdoor is het prettig samenwerken.
Hans Wichers
Hans Wichers
NVM makelaar/taxateur - vennoot
Partijen op een zakelijke en toch ontspannen manier bij elkaar brengen. Rekening houden met wensen, emoties en soms tegenstrijdige belangen van koper en verkoper In dit jaar heb ik dan ook besloten naar eigen visie een kleine makelaardij te starten zonder kantoor tijden, waarbij dit klantcontact op de voorgrond staat. Met dit motto en meer dan 25 jaar ervaring tot uw dienst.
Marjon van der Meer
Marjon van der Meer
Binnendienst medewerker
Ik heb jaren ervaring als secretaresse en office manager en heb in vele commerciële functies kunnen groeien tot de duizendpoot die ik graag wil zijn. Ik vind het heerlijk om mensen te “ontzorgen” en om met veel plezier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de aankoop of verkoop van uw woning.