Mijn favorieten

Onze medewerkers

Mennes voor Wonen

Jonnie Mennes
Jonnie Mennes
NVM Makelaar - Eigenaar
Samen met mijn partner Marion ben ik in 1992 een eigen makelaarskantoor gestart in Groningen Zuid. Met enthousiasme en kennis ondersteun ik u graag bij de verkoop van uw woning.
Ook als u een woning wilt zoeken, kan ik uw belangen behartigen. Want ik weet als geen ander: een huis (ver)kopen houdt u dag en nacht bezig…
Speciale aandacht heb ik voor u als u twijfelt en niet precies weet wat u wilt. Een gesprek over de mogelijkheden die bij uw wensen passen is vrijblijvend. Het kost u alleen een glas water!
Marion Mennes-Schumacher
Marion Mennes-Schumacher
Binnendienst medewerker - Eigenaar
Ruim twintig jaar geleden heb ik samen met echtgenoot Jonnie Mennes destijds het kleinste makelaarskantoor van Groningen opgericht. Tijdens de eerste jaren van ons bedrijf heb ik succesvol de opleiding voor makelaar afgerond. Naast ervaring in de aan- en verkoopbegeleiding ben ik al jaren het aanspreekpunt van Mennes voor Wonen. Ik plan afspraken, onderhoud contacten met leveranciers en ben de schakel tussen u en de makelaar. Mensen omschrijven mij als een mensenmens met emphatisch vermogen en met mijn enthousiasme sta ik u graag te woord.
Marijke Kuiper
Marijke Kuiper
Binnendienst medewerker
Aangenaam, ik ben Marijke Kuiper en ben sinds maart 2018 werkzaam voor Mennes voor Wonen. Door mijn achtergrond in de zorg en mijn ervaring in de Makelaardij weet ik inmiddels als geen ander hoe bijzonder het kan zijn om een woning te verkopen en/of aan te kopen. Graag begeleid ik u in dit traject en heb ik als doelstelling dat u met een fijn en vertrouwd gevoel op deze grote stap in uw leven terugkijkt.