Mijn favorieten

Geld in Huis hypothekenHet kopen van een huis is een ingrijpende gebeurtenis. U investeert hiermee immers in uw toekomst. Gelukkig kunt u zich uitgebreid laten informeren door een specialist. Mennes voor Wonen werkt al jaren samen met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Harm Jan Rubingh van Geld in Huis te Groningen.

 


Een goede hypotheek


Voor het afsluiten van een goede hypotheek is niet alleen uw huidige inkomen van belang. Harm Jan Rubingh kijkt ook naar andere factoren die uw financiële situatie beïnvloeden. Misschien wilt u of uw partner op langere termijn minder gaan werken? Of wilt u sparen voor een eventuele studie van uw kinderen? Al dat soort zaken zijn van belang bij het bepalen wat de beste hypotheek voor u is.  

 


Kosteloos advies op maat

 

Harm Jan Rubingh geeft u graag advies, maar kosteloos advies op maat bestaat niet. Het eerste gesprek is gratis, daarna weet u  waar u advies over wilt en worden de kosten per fase van het advies berekend. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. U betaalt een reeële vergoeding voor objectief én onafhankelijk advies.

 

Harm Jan is een gecertificeerde Hypothecair Planner en staan ingeschreven in het NVHP-register. Voor meer informatie over de advisering door Harm Jan Rubingh kunt u terecht op de website van Geld in Huis

 

Bent u geïnteresseerd in het advies van Harm Jan Rubingh? Wilt u meer weten over hypotheken, over uw rentevaste periode van uw huidige hypotheek of wilt u een oriënterende afspraak met hem maken? Neem dan direct contact met ons op! Via ons kunt u een afspraak maken. 


Volgende pagina: MennesMethode