Mijn favorieten

Social Media gebruiken om uw huis beter te verkopen

De ontwikkelingen gaan snel in de makelaarswereld, zeker als het gaat om de digitalisering. Waar men vroeger de kaartenbak gebruikte om te zoeken naar een woning, is nu het bekende Funda. Daarbij speelt de website tegenwoordig een veel grotere rol en worden social media steeds intensiever gebruikt. Mennes voor Wonen integreert de nieuwe mogelijkheden waar het zinvol is, om zo uw woning online beter vindbaar te maken. Facebook, Twitter, YouTube en andere social media geven extra kansen!
 

 

Social media ervaring


Misschien bent u een ervaren gebruiker van Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram. In dat geval weet u precies hoe u het beste aan uw vrienden en volgers kunt melden dat u uw woning te koop zet. Misschien bent u helemaal geen fanatiek social media gebruiker en weet u niet hoe het werkt. In dat geval helpt Mennes Voor Wonen u om de verkoop van uw huis via social media kanalen bekend te maken.


Wat kunt u zelf doen op social media?


Wanneer u een huis op Funda bekijkt, ziet u dat u deze kunt delen. Als u hier op klikt, kunt u de woning op uw Facebook, Twitter of Pinterest plaatsen. Het is ook mogelijk om het huis te delen via de mail, Whatsapp en Google Plus. Als u het huis deelt via Funda, zien uw vrienden of volgers enkel de advertentie op Funda.
Maar u kunt het natuurlijk leuker maken! Maak bijvoorbeeld zelf een filmpje van uw mooie tuin of gezellige buurt en plaats deze op social media. De app van HelpMee- Kijk mijn huis! biedt u de mogelijkheid om zelf een filmpje te maken van uw huis. Vraag uw vrienden om uw bericht te delen zodat zoveel mogelijk social media gebruikers, en potentiële kopers, uw huis zien. 

 

 


Wat doen wij voor u?


Mennes voor Wonen heeft een eigen Facebookpagina. Hier zetten wij geregeld een berichtje op van huizen die wij in de verkoop hebben en andere nieuwtjes.
Heeft u bijvoorbeeld een mooie foto gemaakt van uw zonnige tuin? Wij delen hem graag voor u op onze Facebookpagina!  


 

Volgende pagina: Help een handje mee uw woning te verkopen