Mijn favorieten

Twee makelaarskantoren, één groot team

 


Mennes voor Wonen werkt nauw samen met Wichers Van der Schaaf. De makelaarskantoren hebben elk een eigen identiteit, maar delen hun kennis, ervaring en backoffices. Ze beschikken samen over een groot professioneel netwerk op het gebied van makelaardij, marketing en woondiensten. Ondertussen houdt u een en dezelfde makelaar die uw belangen behartigt.
 
Van de twee kantoren is Mennes voor Wonen gespecialiseerd in het exclusieve huizenaanbod aan de zuidkant van de stad. Het makelaarskantoor is inmiddels een kwarteeuw actief in Groningen. En met succes. Het bewijs daarvoor vormen de korte verkooptijden en hoge opbrengsten. En natuurlijk het hoge cijfer dat huizenverkopers Mennes voor Wonen geven: 9,0 (bron: funda). Ook bij aankoop van woningen gooit de goed onderbouwde aanpak trouwens hoge ogen: 8,4.
 
Wichers Van der Schaaf is een relatief jong makelaarskantoor, maar wel met drie makelaars die elk over jarenlange ervaring beschikken. Het kantoor heeft onder meer een stevige positie opgebouwd in de huizenmarkt voor starters en doorstromers. Wichers Van der Schaaf is daarnaast actief op de markt van nieuwbouwwoningen.
 
Benieuwd welke voordelen deze samenwerking voor u biedt? Bel (050) 527 2020 voor een kennismakingsgesprek. Of stuur een e-mail: info@mennes.nl.