Mijn favorieten

Huis verkopen? Maak nu gebruik van uw sociale netwerk!

Informeer zelf uw familie, vrienden en bekenden op een sympathieke manier over de verkoop van uw woning. Zij kunnen op dan hun beurt hun relaties weer, net zo eenvoudig, van informatie voorzien. De voorgenomen verkoop wordt op die manier snel bij veel mensen bekend. Daarbij werkt "van horen zeggen" heel vaak als een uitstekend middel om de verkoop te bespoedigen. Een hulpmiddel hiervoor is HelpMee. In een paar minuten tijd


Zonder enige technische kennis deelt u vanaf nu uw woning op een simpele manier met met al uw sociale vrienden. Dit kan via HelpMee. U wordt geholpen om de link eenvoudig te versturen naar uw relaties in een paar minuten tijd! Uw vrienden zijn niet voor niets uw vrienden. Ze zullen u helpen! Wilt u uw vrienden extra stimuleren?


Geef ze een kans op een beloning! De vriend die de meeste links verstuurt heeft kans op een mooie prijs. Als u een account aanmaakt, kunt u meedoen voor een beloning. Deze instelling is optioneel; na het aanmaken van een account kan uw relatie meedoen. Dat kan extra motiveren!

Met behulp van ranglijsten en statistieken kunt u in de gaten houden hoe u ten opzichte van andere promotors ervoor staat. Onderlinge sportieve concurrentie motiveert! Wilt u meer informatie over Helpmee? Kijk dan op helpmee.kijkmijnhuis.nlMet Mennes voor Wonen is HelpMee gratis


Mennes voor Wonen neemt de kosten van helpmee.kijkmijnhuis.nl voor z'n rekening. Dit betekent dat het voor u geheel gratis is! Heeft u vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Kijk op HelpMee.nl of raadpleeg ons!


Volgende pagina's: Interieurtips